Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fundamental Workshop Wim Hof Methode 20-09-2020

20/09/2020 @ 13:00 - 17:00

€79.00

Leg jezelf in de deskundige handen van een gecertificeerde WHM-instructeur om de 3 pijlers van de Wim Hof-methode te leren: ademhalingstechniek, koude blootstelling en toewijding. Ontdek hoe blootstelling aan zuurstof en kou gebruikt kan worden om lichaam en geest te optimaliseren en om meer te leren over de onderliggende fysiologie.

Deze workshops zijn beperkt tot 25 deelnemers en instructeurs kiezen er vaak voor om ze veel kleiner te houden. Deze intieme sfeer zorgt voor voldoende persoonlijke aandacht en feedback op maat van jouw specifieke situatie. Of je nu mentale of fysieke prestaties wilt verbeteren, ziektesymptomen wilt verlichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de Wim Hof-methode inhoudt - een WHM-workshop biedt voor elk wat wils.

Het programma begint over het algemeen met een kennismaking met de Wim Hof-methode en omvat altijd een ademhalingssessie en een (optioneel) ijsbad. Aan het einde is er voldoende ruimte voor reflectie en is de instructeur er tijdens de workshop om vragen te beantwoorden.

Instructeurs hebben hun eigen specialisaties en er is enige variatie in de individuele workshops. Een gedetailleerd overzicht van de dag ontvang je nadat je je geregistreerd hebt.

Als je geen eerdere ervaring hebt met blootstelling aan koude, raden we je aan om het douchen koud te eindigen in de dagen voorafgaand aan de workshop. In het begin kan dit overweldigend zijn, maar probeer je gewoon te ontspannen, je op je ademhaling te concentreren en deze in een gecontroleerd, stabiel ritme te brengen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is voor iedereen geschikt, maar vereist wel een basisgezondheidsniveau. Uit voorzorg raden wij deelname af tijdens de zwangerschap of als je epileptisch bent. Mensen met cardiovasculaire problemen of andere ernstige gezondheidsproblemen moeten altijd een arts raadplegen voordat ze met de Wim Hof-methode beginnen.

Geef je hier op voor de workshop van 20 september a.s.

Gegevens

Datum:
20/09/2020
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€79.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
View Evenement Website

Organisator

Martijn van der Windt
Telefoon:
058 – 215 7111
E-mail:
beweeganalist@gmail.com
View Organisator Website

Locatie

Spectrum Sport
Middelzeelaan 18
Leeuwarden, Friesland 8931 AK
+ Google Maps
Telefoon:
058 215 7111

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *