Testimonial

Ademcoaching

Toen ik in 2017 een burn-out kreeg ben ik gaan sporten bij Spectrum. Gewoon om mezelf bezig te houden en uit de negatieve gedachten te komen. Al snel kwam ik met Martijn in gesprek over dat ik liever vanuit mijn innerlijk bezig wilde gaan dan met apparaten werken.

Martijn vertelde me toen over de Yin en hoe de werking daarvan is. Ik ben een gevoelsmens en moet om ergens mee te beginnen een goed gevoel hierover hebben. Ik ben daarom 1op1 Yinbegeleiding gaan volgen bij Martijn.

Na de eerste sessie was ik om. Wat een andere manier om met je lichaam en geest bezig te zijn. Dit was iets wat bij mij paste.

Gaandeweg 2018 kreeg ik een hernia. Ook tijdens de hernia ben ik bezig gebleven met Yin. Helaas ging de hernia niet weg en moest ik worden geopereerd en stond ik een tijdje stil. Ik merkte dat ik de begeleiding heel erg ging missen. Ik werd fysiek stijver en vooral mentaal miste ik een soort van reset op z’n tijd. Dat is wat Yin sessies met mij als persoon doet. Als ik Yin had gehad dan kan ik heel erg emotioneel worden. Ook in de dagen na de sessie kan ik behoorlijk van de leg zijn. Ik ervaar de dingen intenser in de dagen erna.

En toen kwam de coronacrisis, ineens moesten we allemaal binnen blijven. Gelukkig ging Martijn live op Facebook ademhalingssessies doen. Ik had hier zelf nog nooit aan deelgenomen maar wilde het wel graag eens gaan proberen. Ik maakte voor het eerst kennis met de verbonden ademhaling en de WimHof ademhaling.

Na de online sessie was het enige wat ik voelde een bijna euforisch gevoel en letterlijk meer lucht. Ook hierbij merkte ik dat ik hierdoor bij mijn gevoel kwam.

Zowel de Yin als de ademhalingssessies helpen mij op hun eigen manier om mijn lijf en mentale toestand in conditie te houden. Door de discomfort die ik ervaar tijdens de Yin houdingen gaat mijn energie weer stromen en dat maakt dat ik mentaal een soort van reset krijg. Blokkades worden gebroken en mijn gevoel krijgt ruimte. Iedere dag een half uurtje Yinnen of ademhalingsoefeningen voordat alle hectiek van een gezin en werk los gaat is voor mij de perfecte manier om de dag te starten.

Tot slot, ik ben er achter gekomen dat voor mij de stem die de begeleiding doet tijdens de Yin erg belangrijk is en ook zeker hoe de begeleiding wordt gedaan. Voor mij is Martijn de juiste begeleider voor Yin.

            – Patrycia –

Wil je net als Patrycia eens aan een ademhalingssessie deelnemen? Kijk dan eens op onze Facebook pagina en geef je op.